Vásárlási tájékoztató – Autóalkatrész Üzlet – Garo Super Kft

Hogyan tud vásárolni?

Válassza ki az Ön igényének megfelelő autó alkatrészt. Ezután, célszerű egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal azt, hogy valóban az Ön számára megfelelő alkatrészt kívánja-e megvásárolni, s jelenleg azt azonnal ki tudjuk adni, vagy csak a megrendelését áll módunkban felvenni. Amennyiben az egyeztetett áru, raktárunkban rendelkezésre áll, akkor adja meg az Önnek legmegfelelőbb átvételi (személyesen az üzletünkben, vagy kiszállítva az Ön címére) és fizetési módot (kp-ben átvételkor, vagy banki előre utalással).

Hogyan tud fizetni?

Minden vásárlásnál választhat a készpénzes és az átutalásos fizetés között. Készpénzes fizetésre lehetőséget biztosítunk az autóalkatrész üzletünkben történő személyes vásárláskor, vagy az áru kiszállításakor, az utánvét alkalmával. A másik fizetési lehetőség az áru árának előre történő banki átutalása. Ebben az esetben az előkészített árut átveheti személyesen üzletünkben, vagy igény szerint ki s szállítjuk az Ön által megadott címre. Mindkét esetben személyesen, vagy meghatalmazottja útján veheti át az autó alkatrészeket.

Garancia, jótállás!

Minden eladott termékre egy év garanciát vállalunk a számlán feltüntetett vásárlás időpontjától számítva.

További részleteket, az általunk vállalt kellékszavatosságról és a garanciáról – jótállásról a renaultalkatreszek.com oldalunkon talál.

Részletes vásárlói tájékoztatónkat itt olvashatja el!

Weboldalunk mobilon és táblagépen is böngészhető

Teljes körű kereskedelmi és műszaki információ: +36 70 907 33 22