Garo Super Kft ügyfélszolgálat - Autóalkatrész Üzlet

Ügyfélszolgálati oldalunkat azért hoztuk létre, hogy segítsünk Önnek az üzletünkkel való kapcsolat felvételben, informálódásban, rendelésben, sőt az esetleges minőségi problémáinak gyors orvoslásában is.

 

Autóalkatrész üzlet ügyfélszolgálat telefonon:

Ügyfélszolgálatunk elsődleges és leggyakrabban használt kapcsolati csatornái a telefonos elérhetőségek, melyeken szóbeli információt kérhet termékeinkről, szolgáltatásinkról:

Mobil számunk: +36-70-907-3322

 

Autóalkatrész üzlet ügyfélszolgálat emailon, faxon:

Az email és Fax csatornáinkra azért hívjuk fel a figyelmét, mert itt írásos megkereséseire (tájékozódás, árajánlat kérés, stb), konkrét írásos választ kaphat.

Emailcímünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Autóalkatrész üzlet ügyfélszolgálat személyesen

Itt várjuk az Ön személyes látogatását, akár informálódás, akár konkrét vásárlás céljával keres fel bennünket. A személyes ügyfélszolgálatunk és az üzletünk nyitva tartása megegyezik.

Üzletünk címe: 1171 Budapest, Pesti út 474 - Raktártelep.
Nyitva tartás:
Hétfő - Csütörtök: 9h-17h
Péntek: 9h-16h

 

Út leírás:

A Pesti úton Maglód irányába a Budapest vége tábla után 500 méter, balra a raktártelepen. Az új M0 szakaszon a 48-as lehajtó "Jászberény, Maglód, Rákoskeresztúr" táblával jelölve, Rákoskeresztúr felé a lejárattól 50 méterre jobbra a raktártelepen.

 

GPS koordináták:

47° 27’ 56,1” N

19° 19’ 29,3” E

 

Térkép:

Segítünk megtervezni utazását, az alábbi linken:

Útvonal tervezés itt!

Weboldalunk mobilon és táblagépen is böngészhető

Teljes körű kereskedelmi és műszaki információ: +36 70 907 33 22