Gyári új és utángyártott Dacia alkatrészek Budapest
Garo Super Kft

Gyári új és utángyártott Dacia alkatrészek beszerelve is: Dokker, Logan, Lodgy, Duster, Sandero, Logan MCV típusokhoz. Információ, rendelés a +36 70 907 33 22 telefonszámon.

Dacia alkatrész kínálatunkat a típusok képeire, vagy a baloldali menüre kattintva érheti el.

Típusfüggetlen Dacia új, utángyártott autóalkatrész üzlet

Új, utángyártott típusfüggetlen Dacia alkatrészek.

Jelenleg rendelhető Típusfüggetlen Dacia utángyártott alkatrészek: DCI üzemanyag kézipumpa derékszögű és egyenes csatlakozással, stb.

 

Dacia Dokker új, utángyártott autóalkatrész üzlet

Új, utángyártott Dacia Dokker alkatrészek.

Jelenleg rendelhető Dokker utángyártott alkatrészek: vezérműszíj készlet vízpumpával, centrálzár motor, stb.

 

Dacia Duster új, utángyártott autóalkatrészek

Új, utángyártott Dacia Duster alkatrészek.

Jelenleg rendelhető Duster utángyártott alkatrészek: vezérműszíj készlet vízpumpával, centrálzár motor, hátsó ablaktörlő, stb.

 

Dacia Lodgy új, utángyártott autóalkatrészek

Új, utángyártott Dacia Lodgy alkatrészek.

Jelenleg rendelhető Lodgy utángyártott alkatrészek: szervónyomás érzékelő, stb.

 

Dacia Logan új, utángyártott autóalkatrészek

Új, utángyártott Dacia Logan alkatrészek.

Jelenleg rendelhető Logan utángyártott alkatrészek: 1.5 dci turbócső, 1.5 DCI és 1.6 16v vezérműszíj készlet vízpumpával, centrálzár motor, fekete, ezüst váltógomb, stb.

 

Dacia Logan Express új, utángyártott autóalkatrészek

Új, utángyártott Dacia Logan Express alkatrészek.

Jelenleg rendelhető Logan Express utángyártott alkatrészek: 1.5 DCI jobb oldali motortartó bak.

 

Dacia Logan MCV új, utángyártott autóalkatrészek

Új, utángyártott Dacia Logan MCV alkatrészek.

Jelenleg rendelhető Logan MCV utángyártott alkatrészek: 1.5 DCI és 1.6 16v motorokhoz vezérműszíj készlet vízpumpával, centrálzár motor, 1.5 dci turbócső, fekete, ezüst váltógomb, stb.

 

Dacia Sandero új, utángyártott autóalkatrészek

Új, utángyártott Dacia Sandero alkatrészek.

Jelenleg rendelhető Sandero utángyártott alkatrészek: 1.5 DCI és 1.6 16v motor vezérműszíj készlet vízpumpával, 1.5 dci turbócső, hátsó ablaktörlő lapát és kar, centrálzár motor, stb.

Autószerviz szolgáltatásunk:

A nálunk vásárolt új és utángyártott alkatrészeket, igény esetén, időpont egyeztetés alapján, a helyszínen található autószervizünkben be is szereljük.

Dacia alkatrész üzletünkről:

Budapesti Dacia alkatrész üzletünk többet kínál, mint egy alkatrész kiskereskedés, nagykereskedés, alkatrész bolt, vagy áruház, mert az utángyártott alkatrész vásárlás és rendelés mellett, vállaljuk a tőlünk vásárolt darabok garanciális beszerelését is. E mellett természetesen kereskedőket, autósboltokat, autószerelőket és autószervizeket is kiszolgálunk.
Nálunk külön nem talál utángyártott Dacia alkatrész árlistát, katalógust, mert minden alkatrészünk árazott, és az oldalunkon meglévő termékeket raktáron is tartjuk, így akár azonnal beszereljük, vagy indíthatjuk a kiszállítást is. Azonban, telefonos egyeztetés és megrendelés alapján a legrövidebb idő alatt beszerezzük az oldalunkon jelenleg nem található Dacia autóalkatrészeket is. Az autóalkatrész kereső használható ár szerint, vagy bármilyen szóra.
Fő különbség üzletünk és az autóalkatrész webáruház, webshop között, hogy az online Dacia alkatrész rendelés lehetősége helyett, külön ügyfélszolgálatunk van, ahol szakembereinkkel egyeztetheti az Ön által keresett alkatrész minden részletét, akár a gyári számát is. Javasoljuk, hogy az autója "Forgalmi Engedélyét" hívás előtt készítse elő, mivel a pontos műszaki adatokra szüksége lehet.

Weboldalunk mobilon és táblagépen is böngészhető. Teljes körű kereskedelmi és műszaki információ: +36 70 907 33 22

Dacia alkatrészek - Garo Super Kft